EVROLIGO, NIKOLA STIŽE: Jedan od najtalentovanijih srpskih košarkaša potpisao višegodišnji ugovor

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Mar.2024, 21:35

EVROLIGO, NIKOLA STIŽE: Jedan od najtalentovanijih srpskih košarkaša potpisao višegodišnji ugovor

Ima 17 godina i igra na poziciji krila.

Nikola Džepina važi za jednog od najtalentovanijih mladih košarkaša na svetu. Ima 17 godina, tri godine je igrao za Mladost iz Zemuna, a visok je 208 cm i igra na poziciji krila.

Kako prenosi Meridian sport omladinski reprezentivac Srbije je odabrao da svoju karijeru nastavi na Iberijskom poluostrvu. Potpisao je višegodišnji ugovor sa Valensijom.

Ne zna se kada će preći u prvi tim Valensije, ali u ovoj neće. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Svakako se očekuje da sledeće bude deo ekipe koja nastupa u Evroligi.

U ekipi Mladosti je u sezoni 2022/23 prosečno beležio 20 poena, 6.5 skokova i skoro dve asistencije za ukupan indeks korisnosti 18.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.