EVROLIGA: Zenit jednostavno MORA, Makabi na izletu

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Apr.2021, 09:13

EVROLIGA: Zenit jednostavno MORA, Makabi na izletu

Poslednja dilema.

Maratonski ligaški deo Evrolige privodi se kraju. Poznato je sedam učesnika plej-ofa, koji ostaju u trci za fajnal-forom i šampionskom titulom.

Međutim, ostala je još samo jedna dielma.

Valensija ili Zenit?

Valensija je uradila svoje. Ekipa za koju igraju Nikola Kalinić i Vanja Marinković savladala je u poslednjem kolu Baskoniju i produžila nadu da može među >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << osam najboljih. Jedini problem je što ništa više od njih ne zavisi.

Sve je u rukama košarkaša Zenita. Ruski tim igra danas protiv Makabija, a u ponedeljak protiv Panatinikosa. Ukoliko ostvari obe pobede, pretiču Valensiju i uskoču u poslednji vagon voza koji ide u plej-of.

Možda i fiks dana bi trebalo da bude kec na Zenit protiv Makabija u 19.00 u poslednjem kolu Evrolige.  Ruski tim ima otvorena vrata četvrtfinala ako slavi danas, i u zaostalom meču protiv Panatinaikosa, a kvota na keca je 1,20. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Zenit - Makabi.

Nema dileme da će igrači Zenita biti maksimalno motivisani, što se ne može reći za asove Makabija i Panatinikosa koji su imali sezone za zaborav i koji žele da se što pre okonča Evroligu u kojoj nisu ostvarili zacrtane ciljeve.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.