EVO ZAŠTO JE LEDEJ OTIŠAO U AMERIKU: Poznato je i kad se vraća

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Mar.2024, 13:23

EVO ZAŠTO JE LEDEJ OTIŠAO U AMERIKU: Poznato je i kad se vraća

Crno-beli čvrsto uz svog asa.

Ubedljiv poraz u Barseloni nije toliko teško pao navijačima Partizana koliko informacija daje Zek Ledej napustio ekipu i direktno iz katalonske prestonice otputovao u Ameriku.

On se "preko bare" otisnuo, kako saznaje Kurir, zbog bolesti oca, a sada je poznato kada bi trebalo da se vrati.

Prema saznanjima Kurira,  Zek Ledej bi trebalo da se nađe u timu Partizana već na meču protiv Baskonije u utorak, tako da će, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ako ne bude nepredviđenih problema i komplikacija, biti u sastavu za duplo kolo Evrolige.

Podsetimo, Partizan će posle Baskonije (utorak, 20.30) igrati protiv Reala (četvrtak, 20.30), te je Ledej, i pored toga što su mu u klubu dali slobodno koliko god on želi, odlučio da pomogne saigračima u važnim mečevima i pokušaće da stigne do utorka u Beograd.

Ono što je suigurno Partizan će u subotu u 23. kolu ABA lige protiv FMP-a biti lišen pomoći Zeka Ledeja,

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.