EVO KADA SE NASTAVLJA BORBA ZA MEDALJU: Novak i Nina saznali rivale u četvrtfinalu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jul.2021, 14:12

EVO KADA SE NASTAVLJA BORBA ZA MEDALJU: Novak i Nina saznali rivale u četvrtfinalu!

Stoje im na putu do istorije.

Od srede je na programu miks dubl u teniskoj disciplini na Olimpijskim igrama u Tokiju. Srbiju će u toj disciplini predstavljani Novak Đoković i Nina Stojanović koji su, ranije tokom dana, obezbedili plasman u četvrtfinale pobedivši braziski par Luisa Stefani - Marselo Melo rezultatom 2:0 (6:3, 6:4). Nedugo nakon njihove pobede saznali su rivala sa kojim će odmeriti snage u borbi za polufinale. U pitanju su Laura Zigmund - Kevin Kravic koji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << brane boje Nemačke.

Nemački par uspeo je da savlada fovorizovanu muško žensku kombinaciju Amerike u sastavu Betani Matek Sans - Ram rezultatom 2:1 (6:4, 5:7,10:8) nakon sat i 50 minuta igre.

Jedan brejk bio je dovoljan da nemački par dođe do osvajanja prvog seta da bi se u drugom, nakon velike viđeni borbe, predali na samom kraju.

Velika borba viđena je u odlučujućem set taj-brejku u kojem je američka kombinacija bila primorana da juri rezultat. Uspevali su u tome, nekoliko puta bili u korak do izjednačenja ali im to nije dozvolio nemački par koji je priveo meč kraju.

Meč četvrtfinala Đoković/Stojanović - Zigmund/Kravic na programu je u četvrtak 29. jula.

PSV je „uništio“ Galatasaraj u prvom meču kvalifikacija za Ligu šampiona sa 5:1, pa je večerašnji (20.00) revanš u Istanbulu formalnost, ali s druge strane, prilika da opet vidimo veliki broj golova. Kvota na GG3+ je 1,75. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Galatasaraj - PSV.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Milica Ristić, devojka Nikole Rađena

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.