EURO 2016: Panceri prejaki za Slovake, Nemačka je u četvrtfinalu (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 26.Jun.2016, 20:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EURO 2016: Panceri prejaki za Slovake, Nemačka je u četvrtfinalu (VIDEO)

Izabranici Joakima Leva su, konačno, zaigrali u skladu sa mogućnostima i reputacijom, a to je na svojoj koži osetila Slovačka. 

Panceri su od samog početka utakmice nametnuli jak ritam, pokazali da su igre u grupi bile samo prolazna slabost i da dižu formu pred najvažnije duele na Prvenstvu.
Mrežu Slovačke je načeo Boateng u 8. minutu sjajnim udarcem sa 19 metara, da bi, samo 6 minuta kasnije, Kozačik odbranio jednaesterac Mesutu Ozilu
>> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << /> Promašeni jedanaesterac, međutim, kao da je dao vetar u leđa Nemcima koji, preko Gomeza, u 43. minutu  dupliraju svoje vođstvo. 
Rezultat na poluvremenu 2-0 za Nemačku.
EURO 2016: Šou Grizmana! Francuzi vode 2:1 i imaju igrača više! (VIDEO)
Drugo poluvreme je počelo laganije, Slovaci su se malo oslobodili pritiska, ali u 63. minutu sledi hladan tuš. Dreksler sjajnim golom sa ivice peterca povećava vođstvo Nemaca na 3-0, što se ispostavilo kao konačan rezultat ove utakmice. 
Nemačku će u četvrtfinalu čekati pobednik meča Španija-Italija.

Nemačka – Slovačka 3-0
( Boateng 8′, Gomez 43′, Draksler 63′ ) 


 
(Izvor: PH Futebol/youtube)
The post EURO 2016: Panceri prejaki za Slovake, Nemačka je u četvrtfinalu (VIDEO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

EURO 2016: Belgija na poluvremenu vodi protiv Mađarske (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 26.Jun.2016

Balgija u Tuluzu, od 10. minuta, golom  Tobija Aldervejlerda vodi protiv Mađarske u utakmici osmine finala EURA.. . Od samog starta utakmice, Belgijanci su pokazali ko je favorit, a naši severni susedi su bili u podređenom položaju.. Belgija je napadala, a Mađarska se branila. EURO 2016: Panceri...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.