EURO 2016: Grizmanovih osam minuta inspiracije za prolaz Francuske (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 26.Jun.2016, 17:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EURO 2016: Grizmanovih osam minuta inspiracije za prolaz Francuske (VIDEO)

Fudbaleri Francuske plasirali su se u četvrtfinale šampionata Evrope koje se igra u njihovoj zemlji.
Meč protiv Irske počeo je košmarno po Francuze. Pol Pogba je startovao bespotrebno grubo na Šejna Longa u šesnaestercu Francuske, pa je sudija pokazao na belu tačku. Robert Brejdi je pogodio za 1:0, a u toku je bio tek drugi minut.
Irci su uspeli da se odbrane do kraja poluvremena, a odolevali su i na početku drugog. Ipak, od 58. do 66. minuta, šou je preuzeo Antoan Grizman >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << i doneo Francuskoj plasman u četvrtfinale.
Prvo je postigao golove u 58. i 61. minutu, da bi u 66. sjajnim prodorom naterao Šejna Dafija da napravi jedanaesterac, i tako olakšao svojoj ekipi plasman u četvrtfinale.
Francuska će se za polufinale boriti sa pobednikom duela Engleska – Island.

(Youtube/AdySports)

Evropsko prvenstvo u Francuskoj 2016.
Osmina finala
Rezultati
Francuska – Irska 2:1 (0:1)
(Grizman 58, 61 – Brejdi 2)
18.00 Nemačka – Slovačka
21.00 Mađarska – Belgija


EURO 2016: Bolno! Hrvati videli koliko fudbal može da bude okrutan – eliminacija u 117. minutu! (VIDEO)
The post EURO 2016: Grizmanovih osam minuta inspiracije za prolaz Francuske (VIDEO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

EURO 2016: Bomba Boatenga i nestvarno odbranjen penal za 15 minuta! (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 26.Jun.2016

Blickrig u toku! Nemačka melje Slovačku.. Fudbaleri Nemačke poveli su sa 1:0 već u osmom minutu, kada je Džerom Boateng uhvatio fenomenalan šut “na prvu” i pogodio za prednost “Pancera”.. . (Youtube/NJR11HD). Šest minuta kasnije, Mesut Ozil je promašio jedanaesterac, tačnije, golman...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.