EUFORIJA NA MARAKANI: Dragović danas potpisuje ugovor sa Zvezdom?

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Apr.2021, 09:42

EUFORIJA NA MARAKANI: Dragović danas potpisuje ugovor sa Zvezdom?

Sve je moguće.

Kako prenosi Arena sport, austrijski reprezentativac Aleksandar Dragović je u završnoj fazi pregovora sa beogradskom Crvenom zvezdom te se može očekivati da već u četvrtak ozvaniči saradnju sa timom iz Ljutice Bogdana.

Srbin koji igra za Austriju već nekoliko meseci unazad dovođen je u vezu sa crveno-belima.

Austrijskom štoperu ugovor sa klubom Bajera iz Leverkuzena ističe 30. juna, ali pošto je u završnoj godini ima pravo da pregovara >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa zainteresovanim klubovima.

Navodno se u načelu sve dogovorio sa aktuelnim šampionom Srbije tako da bi nekadašnji fudbaler bečke  Austrije i Bazela bi sa svojim predstavnicima već danas mogao da se pojavi na Marakani i stavi paraf na vernost Zvezdi.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Keli, ćerka vozača formule 1 Nelsona Pikea

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.