Izvor: HotSport.rs, 04.Jan.2015, 10:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ESPN OTKRIO: Stiven Džerard ide Bekamovim stopama, karijeru nastavlja u LA Galaksiju

Nedavna objava kapitena Liverpula Stivena Džerarda da će napustiti Enfild Roud na kraju sezone izazvala je buru emocija kod navijača „Crvenih“.
Plakali su navijači Liverpula, ne samo oni koji žive na Ostrvu, već i mnogi koji žive u Srbiji.
Odmah po objavi legendarnog Stivi Džija, javnost je počela da spekuliše u kojem će klubu ovaj vezni igrač nastaviti karijeru, a kako tvrdi ESPN, to će biti LA Galaksi.
Džerard, >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << koji je 17 godina proveo na Enfildu, će sa Galaksijem, prema informacijama ESPN-a, potpisati ugovor na 18 meseci i godišnje bi trebalo da zarađuje čak šest miliona dolara.
Legendarni 34-godišnji vezista otkrio je i kako je najtežu odluku u životu doneo posle razgovora sa trenerom Brendanom Rodžersom, koji mu je rekao da će sve manje igrati, ali se nada da će se jednog dana vratiti na Enfild.
hotsport.rs

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.