ERUPCIJA RADOSTI! Fudbaleri Zvezde podigli su ŠAMPIONSKI pehar i ZAPALILI Marakanu! (VIDEO+FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Maj.2018, 19:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ERUPCIJA RADOSTI! Fudbaleri Zvezde podigli su ŠAMPIONSKI pehar i ZAPALILI Marakanu! (VIDEO+FOTO)

Crveno-beli proslavljaju titulu.

Sjajna atmosfera vlada na tribinama stadiona "Rajko Mitić", pred početak poslednjeg ovosezonskog meča između Crvene zvezde i Voždovca. Igrači domaćeg tima slave titulu, a kako i priliči osvajaču 28. nacionalnih prvenstava, izabranici Vladana Milojevića prošli su kroz šampionski špalir, pa zatim i podigli pehar namenjen prvaku.

SASTAV ZA ŽURKU: Ovo je IZBOR Vladana Milojevića za poslednji meč u sezoni!

NA DODELI >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << PEHARA: Njemu su svi ZVIŽDALI, a evo ko je dobio najveće OVACIJE na Marakani (VIDEO)

ZVEZDA NIJE USPELA: Crveno-beli poraženi od Stela Azure i ostali bez finala

Delije su uz ogromne ovacije ispratile radost njihovih ljubimaca, a navijači crveno-belih očekuju da se njihovi ljubimci u ovom meču pobedom oproste od najuspšenije sezone od 1992. godine.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

DELIJE PROZVALE FSS: Gde je naša TITULA iz 1946 (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Maj.2018

Crveno-beli spektakl na Marakani...Crvena zvezda slavi povratak šampionske titule na Marakani. Međutim, navijači crveno-belih žele da u istoj noći proslave još jedan šampkionski pehar. Onaj iz davne 1946. godine....EKSPRESNO: Radonjić i Ben za TRI minuta ODSEKLI krila Zmajevima! (VIDEO)..Na Marakni...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.