ERISKON BOLUJE OD RAKA: Ispunio mu se dečački san da predvodi Liverpul

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Mar.2024, 10:54

ERISKON BOLUJE OD RAKA: Ispunio mu se dečački san da predvodi Liverpul

Doduše samo u revijalnom meču, ali dirnut je bio dočekom.
Bivši selektor Engleske reprezentacije Sven Goran Erikson, koji je u januaru otkrio da umire od raka, ostvario je životni san da predvodi Liverpul u humanitarnom meču na "Enfildu".
Erikson, koji je od malih nogu navijač Liverpula, bio je uključen u menadžerski tim "crvenih" na humanitarnom meču na Enfildu, na kom su domaći pobedili legedne Ajaksa nakon preokreta rezultatom 4:2 zahvaljujući golovima Gregorija Vignala, Džibrila Sisea, Nabila El Žara i Fernanda Toresa, objavljeno je na sajtu Liverpula.
Bivši igrač i fudbalski menadžer dobio je ovacije publike na "Enfildu" kada je izašao iz tunela, a bio je dirnut tokom intoniranja...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.