ERAKOVIĆ SPREMAN ZA GENT: Možemo do treće vezane pobede

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Nov.2020, 18:39

ERAKOVIĆ SPREMAN ZA GENT: Možemo do treće vezane pobede

Crvena zvezda u Belgiji gostuje u četvrtak.

Crvena zvezda će u četvrtask od 18.55 gostovati u Belgiji protiv Genta, u okviru četvrtog kola L grupe Lige Evrope. Crveno-beli su ostvarili dve uzastopne pobede u Ligi Evrope, protiv Libereca i upravo protiv Genta u Beogradu pred početak reprezentativne pauze.

Crveno-beli imaju priliku da već u četvrtak obezbede prolaz dalje iz grupe, a defanzivac >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Strahinja Eraković uveren je u pozitivan rezultat u Belgiji posle gostovanja u Novom Sadu i pobede protiv Vojvodine.

PSŽ je poražen u Lajpcigu u prošlom kolu Lige šampiona, i večeras (21.00) mu treba pobeda protiv istog rivala, inače će ozbiljno „visiti“ za prolaz dalje. Kvota na keca je 1,63, a na kombinazziju 1&3+ 1,98. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za PSŽ - RB Lajpcig.

 - Veoma tešku i važnu pobedu za nas izvojevali smo u nedelju u Novom Sadu. Vojvodina je jedna od najboljih ekipa u Superligi i sigurno je da smo, na neki način generalnu probu pred Gent uspešno završili. Sada se okrećemo sledećem izazovu, a to je belgijska ekipa - rekao je Eraković za klupski sajt. - Upoznati smo sa svim njihovim osobinama, ali verujemo u sebe i u pozitivan rezultat. Mislim da možemo doći i do treće vezane pobede, jer smo do sada pokazali da možemo mnogo.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Jovana Đorđević, supruga Filipa Đorđevića.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Čelsi i Sevilja se "prošetali" do 1/8 finala Lige šampiona!

Izvor: B92, 24.Nov.2020

Fudbaleri Čelsija i Sevilje obezbedili su plasman u osminu finala Lige šampiona...Oni su u tome uspeli već nakon četvrtog kola grupe E elitnog takmičenja...Ove dve ekipe stekle su nedostižnu prednost u odnosu na Krasnodar i Ren...Čelsi je savladao francusku ekipu sa 2:1, dok je Sevilja istim rezultatom...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.