EPSKA BLAMAŽA U ŠERVUDSKOJ ŠUMI: Orlići poveli, pa primil DEVET golova od Engleza (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Okt.2023, 23:16

EPSKA BLAMAŽA U ŠERVUDSKOJ ŠUMI: Orlići poveli, pa primil DEVET golova od Engleza (VIDEO)

Najveća bruka u istoriji srpskog fudbala.

Mlada reprezentacija Srbije pretrpela je katastrofalan poraz u Notingemu u okviru drugog kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo. Vršnjaci iz Engleske dekslasirali su Orliće sa čak 9:1 (3:1)! Izabranici selektora Dušana Đorđevića su doživeči možda i najveću brulu u istoriji srpskog reprezentativnog fudbala.

Da apsurd bude još veći duel na Gradskom stadionu u Notingemu u blizini Šervudske šume bio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je izjednačen u prvih pola sata, a kad se pogleda konačni rezultat, zanimljivo je da je Srbija povela u 27. minutu preko Vladimira Lučića.

An incredible night for our #YoungLions at @NFFC! 🤩 pic.twitter.com/EOACrNhkfZ

— England (@England) October 12, 2023

Posle tog gola srpski reprezentativci kao da su ušli u zonu sumraka iz koje nisu izašči do kraja utakmice. Već do poluvremena Englezi su preokrenuli na 3:1. Serija grešaka golmana Veljka Ilića i defanzive obila se o glavu pa su redom do isteka 45. minuta pogađali Džejden Filogen-Bidejs, Lijam Delap i Harvi Eliot. 

Horor kakav se retko viđa usledio je u drugom poluvremenu. Noni Madueke se dva puta u razmaku od šest minuta upisao u listu strelaca, da bi 66. minitu Džejden Filogen-Bidejs povisio na 6:1.

Define: Quick feet 🤌@NoniMadueke_ finds the perfect spot to grab his first of the night in our #U21EURO qualifier. pic.twitter.com/2cSQs9PtN4

— England (@England) October 12, 2023

Činilo se da će Englezi imati milosti do kraja utakmice, međutim nakon auto-gola Luka Subotića u 87. minutu Džonatan Rou i Harvi Eliot ponovo su Orlićima lupili šamar kakav se ne pamti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.