EPILOG BIZARNOSTI: Ostavka u Radničkom zbog velikog PROPUSTA protiv Zvezde!

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Okt.2023, 09:07

EPILOG BIZARNOSTI: Ostavka u Radničkom zbog velikog PROPUSTA protiv Zvezde!

Moralni čin...

Epilog nezapamćene situacije na jučerašnjoj utakmici 11. kola Superlige Srbije između Radničkog iz Kragujevca i Crvene zvezde na stadionu "Čika Dača" bila je ostavka sekretara domaćeg tima Marka Dimitrijevića.

Razlog je neverovatan propust u vezi sa protokolom. Naime, fudbaler Radničkog Miloš Vidović morao je da izađe odmah po ulasku na teren na početku drugog poluvremena, jer nije bio u protokolu. Vidović je dobio šansu na startu drugog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dela utakmice, međutim, pogledom na protokol, njegovo ime i prezime se nije našlo na njemu, što su iz redova šampiona Srbije primetili i požalili se delegatu.

Tako je sudija Simović naložio Vidoviću da krene put svlačionice, da bi se na terenu našao Nemanja Tomić.

Zbog ovog propusta, kao moralni čin, ostavku je podneo spomenuti Dimitrijević, prenose beogradski mediji.

Sada jedino ostaje da se vidi da li će utakmica biti registrovana službenim rezultatom 3:0 za Zvezdu, što bi bilo u skladu sa propisima, kao i to da li će Radnički biti naknadno kažnjen...

Inače, Crvena zvezda je pobedila u Kragujevcu rezultatom 4:3.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.