EP - Ubedljiv poraz Srpkinja, protiv Hrvatske će morati mnogo bolje!

Izvor: Sportske.net, 06.Dec.2020, 18:39

EP - Ubedljiv poraz Srpkinja, protiv Hrvatske će morati mnogo bolje!

Naravno, nije sve izgubljeno, ali će protiv Hrvatske morati mnogo bolje.

Dan posle veličanstvene partije protiv svetskih prvakinja Holanđanki, ženska rukometna reprezentacija Srbije večeras je u drugom kolu Grupe C na Evropskom prvenstvu ubedljivo poražena od selekcije Mađarske rezultatom 38:26 (20:11).

Reprezentacija Srbije nastupila je večeras bez Andree Lekić za koju je ovaj šampionat >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << završen, jer je posle povrede u sinoćnjem meču danas operisana i u ponedeljak se vraća za Beograd.

Samo u uvodnom delu meča naš tim je bio donekle ravnopravan, kada je od 2:5 stigao do 5:5, a sve posle toga proteklo je u potpunoj dominaciji selekcije Mađarske, u čijim je redovima večeras nepogrešiva bila Sandra Siloši-Začik, koja je meč završila sa čak deset postignutih golova.

Gotovo ništa Srbija večeras nije uspela da odbrani, svaki napad mađarske bio je velika pretnja, ni naši golmani nisu imali svoje veče i kako je meč odmicao razlika je samo rasla u korist Mađarske.

Na poluvremenu je već bilo 20:11 za Mađarsku i bilo je i tada jasno da se teško može dan za danom očekivati novo čudo i novi veliki preokret, poput onog sinoćnjeg protiv Holandije.

Mađarska je i u nastavku lako izlazila na kraj sa našom odbranom, lako je održavala ubedljivu prednost i bilo je samo pitanje kojom razlikom će se ovaj meč završiti u korist Mađarske.

U 18:15h počinje drugi meč drugog kola u ovoj grupi, sastaće se Holandija i Hrvatska, posle čega će biti jasnije šta će našoj selekciji biti potrebno u poslednjem kolu kako bi izborila plasman u narednu fazu takmičenja.

-

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

UMORNE I DEKOCENTRISANE RUKOMETAŠICE DOŽIVELE PRVI PORAZ: Mađarska ubedljivo slavila!

Izvor: HotSport.rs, 06.Dec.2020

Rukometašice Srbije izgubile su od Mađarske sa 38:26 (20:11) u drugom kolu C grupe Evropskog prvenstva u Norveškoj i Danskoj. Reprezentacija Srbije nastupila je večeras bez Andree Lekić za koju je ovaj šampionat završen, jer je posle povrede u sinoćnjem meču danas operisana i u ponedeljak se...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.