Izvor: Piplmetar.rs, 25.Jun.2023, 06:30

EP (U21)

Za sada su završene tri utakmice, od toga obe u Grupi A i jedna u Grupi B.
Grupa A je posebno zanimljiva uoči trećeg, odlučujućeg kola, imajući u vidu današnje rezultate.
U centru pažnje bio je duel Holandije i Portugala, završen je rezultatom 1:1, što je rezultat koji baš i ne odgovara ovim selekcijama, ali su svakako u igri za plasman u četvrtfinale.
Poveli su Portugalci golom Almeide u 20. minutu, a bod Holanđanima doneo je napadač Ajaksa Brajan Brobi u 78. minutu >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << meča. Holandiji je ovo drugi remi i sada se nalazi na trećem mestu u grupi sa dva boda, a Portugal je poslednji sa samo jednim bodom iz prva dva kola.
Neočekivano, na vrhu je domaća Gruzija, koja je posle trijumfa nad Portugalcima od 2:0, danas u Tbilisiju igrala nerešeno sa Belgijom, bilo je 2:2.
Prvo poluvreme je pripalo Belgijancima, koji su golovima De Kujpera u 15. i Ramazanija u 38. minutu vodili sa 2:0. Nisu se domaći predavali, pa je Tsitaišvili u 52. minutu smanjio na 2:1, a na izjednačenje se čekalo do 87. minuta, kada je Gulijašvili na asistenciju Zvezdinog levog beka Iraklija Azarova postavio konačnih 2:2.
Inače, Azarov je odlično odigrao svih 90 minuta.
Posle dva odigrana kola, stanje u Grupi A je: Gruzija 4, Belgija 2, Holandija 2, Portugal 1 bod.
U Grupi B, Ukrajina je savladala Rumuniju sa 1:0 i tako osigurala plasman u četvrtfinale. Trenutak odluke dogodio se u 87. minutu kada je Dikan postigao autogol.
Uktrajincima je ovo druga pobeda, Rumunima drugi poraz,

Opširnije
Izvor: Sportske NET

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.