EP U21 (kval.) - Nije vredela šok terapija, orlići poraženi!

Izvor: Sportske.net, 16.Okt.2019, 00:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EP U21 (kval.) - Nije vredela šok terapija, "orlići" poraženi!

"Orlići" izgubili meč četvrtog kola.

Reprezentacija Srbije uzrasta ispod 21 godine doživela svoj drugi poraz u grupi pet, ovog puta bolja je bila Poljska koja je slavila minimalnim rezultatom (1:0).

Lider grupe je bio bolji u prvom delu igre, ali su igrači Srbije mnogo bolju igru prikazali u nastavku, ali je odbrana domaćina predvođena sa Grabarom na golu odlično reagovala u par navrata.

Selektor Stolica je izvršio čak četiri izmene u odnosu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << na duel sa Bugarskom, ali "orlići" nisu uspevali da iskoriste svoje prilike, tako da je desetak minuta pred kraj meča stigla i kazna.

Boguž je u 79. minutu iskoristio asistenciju Kimale koju osamnaestogodišnji ofanzivac Lidsa koristi i donosi svojoj reprezentaciju tri boda.

Srbija ovim porazom ostaje na četvrtom mestu grupe pet, u narednom kolu  za mesec dana ugostiće reprezentaciju Estonije.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.