EP U21: SCG - Francuska (20.45)

Izvor: B92, 28.Maj.2006, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EP U21: SCG - Francuska (20.45)



Mlada fudbalska reprezentacija SCG sastaje se večeras u Bragi sa selekcijom Francuske u poslednjem kolu prve faze Evropskog prvenstva za igrače do 21 godine.

U slučaju pobede "plavi" će se plasirati u drugu fazu nezavisno od rezultata druge utakmice između domaćeg Portugala i Nemačke.

Ukoliko bude nerešeno, našem timu treba pobeda Portugala nad Nemačkom, a ako izgubi SCG ipak može da ide dalje, ako Portugal dobije Nemačku sa manje od tri gola razlike.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Francuska u duel sa našom selekcijom ulazi rasterećena, jer iz polufinala može ispasti samo u slučaju poraza od 6 i više golova razlike.

"Posle blede partije protiv Nemačke uspeli smo da se vratimo u mnogo težim okolnostima protiv Portugalije, koja je iza sebe imala ceo stadion. Uspeli smo u tome zato što smo imali snažan kolektiv i duh. Moramo da zadržimo tu snagu i koncentraciju iz mećča sa Portugalcima. Nadam se da ćemo pobediti Francuze i plasirati se u finale", kaže za B92 Ivan Todorović.

Direktan prenos utakmice sa stadiona Munisipal na TV B92 počinje u 20 časova i 45 minuta. Nažalost prenos preko interneta neće biti moguć zbog striktnih pravila UEFA.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.