EP (U21) - Poljaci šokirali domaćina!

Izvor: Sportske.net, 19.Jun.2019, 22:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EP (U21) - Poljaci šokirali domaćina!

Reprezentacija Poljske je uspela da savlada domaćina turnira, reprezentaciju Italije.

U drugom meču Grupe A večeras reprezentacija Poljske je uspela da savlada Italiju sa 1:0 iako je u velikom delu meča bila u podređenom položaju.

Italijani su pretili rvo preko Kijeze, potom preko Mandragore, da bi onda u 40 minutu Poljaci došli do gola. Nakon slobodnog udarca, lopta se od živog zida odbila do Bjelika, koji odličnim udarcem pogađa sam ugao gola Italijana. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<

Samo četiri minuta kasnije Italijani stižu do gola preko Orsolinija, ali je nakon VAR intervencije sudija preinačio odluku, dosudio je ofsajd, pa je rezultat ostao nepromenjen.

Sandro Tonali i Lorenco Pelegrini su imali svoje šanse, ali Poljaci su izdržali do samog kraja.

Moramo napomenuti i Zaniola koji je zaslužio i crveni karton, ali je kažnjen samo žutim kada je nezgodno startovao na svog čuvara.

Situacija u grupi je takva da Poljaci imaju svih 6 bodova, Italijani su ostali na 3.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.