EP (U21) - Hrvati deklasirani na startu (video)

Izvor: Sportske.net, 18.Jun.2019, 20:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EP (U21) - Hrvati deklasirani na startu (video)

Slično kao i naša reprezentacija juče, ni Hrvati danas nisu ispunili očekivanja.

Večeras se na Evropšskom U21 prvenstvu u Italiji i San Marinu igraju mečevi prvog kola Grupe C, a program su otvorile selekcije Rumunije i Hrvatske.

Rumuni su ovaj meč dobili sa ubedljivih 4:1, pa Hrvatima ostaju male šanse da se eventualno nađu u polufinalu, pogotovo što su preostale dve selekcije iz ove grupe Francuska i Engleska, koje se sastaju večeras u 21 čas.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Rumunija je povela u 11. minutu meča iz jedanaesterca koji je uspešno realizovao Puškaš, a samo tri minuta kasnije prednost je duplirao Janis Hadži, sin slavnog Georgea Hadžija, nekadašnjeg reprezentativca Rumunije i fudbalera Reala, Barselone...

Hrvatska je uzvratila već u 18. minutu preko Vlašića, ali je Rumunija do kraja pokazala da je bolji rival i pogotkom Balute u 66. minutu osigurala trijumf na startu Evropskog prvenstva.

Ali, ni to nije bilo sve, u nadoknadi vremena Adrijan Petre je odlično reagovao na centaršut sa desne strane i pogodio bliži ugao protivničkog gola za konačnih 4:1.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

U21 EP: Rumuni deklasirali mlade Hrvate

Izvor: B92, 18.Jun.2019

Mlada fudbalska reprezentacija Rumunije pobedila je u prvom meču C grupe na Evropskom prvenstvu u Italiji i San marinu najbolji tim Hrvatske sa 4:1 (2:1).

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.