EP U21 - Četiri rokade u timu Srbije!

Izvor: Sportske.net, 23.Jun.2015, 20:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EP U21 - Četiri rokade u timu Srbije!

Pred mladom reprezentacijom Srbije nalazi se utakmica odluke po pitanju plasmana u polufinale EP i OI. Uz trijumf nad Danskom biće nam potreban poraz domaćina turnira a evo sastava za duel na stadionu "Letna".

Nakon dobre igre koja nije rezultirala trijumfom u duelu sa Nemačkom mlada reprezentacija Srbije doživela je debakl koji je stavio pod znak pitanja plasman u polufinale Evropskog prvenstva i odlazak na Olimpijske igre.

Večeras su na programu mečevi trećeg >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << kola u grupi "A" posle kojih će biti jasno koje će dve selekcije u polufinale Evropskog prvenstva a samim tim i do vize za Olimpijske igre.

O mogućim scenarijima već smo podrobno pisali OVDE, a sada ćemo samo reći da Srbija mora do pobede ukoliko želi da se nada plasmanu u 1/2 finale i na Olimpijske igre.

Samo trijumf nad Dancima ostavlja nas u trci za mesto među četiri najbolje reprezentacije Evrope a potom će od rezultata utakmice Nemačka - Češka zavisiti da li "Orlići" idu u polufinale.

Nakon debakla koji su "Orlići" doživeli u duelu sa Češkom selektor Mladen Dodić odlučio je da napravi ozbiljne promene u sastavu ekipe. Darko Brašanac zbog kartona nije u timu ali izgleda da ima promena koje su uslovljene lošim izdanjima pojedinaca u duelu sa Češkom.

Mesto kraj desne aut linije umesto Filipa Stojkovića zauzeće kapiten Marko Petković, dok je Aleksandar Pantić ustupio mesto Lazaru Ćirkoviću. Umesto suspendovanog Brašanca u timu je Aleksandar Kovačević a njegov imenjak Čavrić dobio je prednost u odnosu na Slavoljuba Srnića.

Srbija - Dmitrović, Petković, Spajić, Ćirković, Petrović, Čaušić, Kovačević, Čavrić, Jojić, Đuričić, Pešić

Danska - Busk, Šolc, Vestergard, Kristensen, Durmisi, Jonson, Hojbjerg, Tomsen, Falk, Fišer, Poulsen



Početak utakmice zakazan je za 20.45 a meč se igra na stadionu "Letna" u Pragu. Glavni arbitar biće Grk Tasos Sidiropulos.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.