Izvor: Piplmetar.rs, 02.Jul.2023, 23:30

EP (U21)

Najveće iznenađenje u okviru grupi B jeste eliminacija selekcije Italije koja je večeras poražena od Norveške rezultatom 1:0.
„Azurinima“ je bio potreban bod da bi se plasirali u narednu rundu, ali snove im je srušio fudbaler Salernitane Erik Bothajm u 65. minutu susreta.
Norveška je tako upisala svoje prve i poslednje bodove na šampionatu Evrope, te kao i Italija okončala takmičenje.
U drugom meču u grupi, Francuska je prilično ubedljivo slavila protiv >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << Švajcarske rezultatom 4:1.
„Galski petlovi“ poveli su u 16. minutu preko Amina Girija sa penala, da bi u 35. Dan Ndoje poravnao rezultat.
U drugom poluvremenu na terenu je postojao samo favorit, pa je Francuska golovima Bredlija Barkole, Rajana Čerkija i Maksensa Kakerea u razmaku od samo 16 minuta rešila pitanje pobednika.
Neće ovaj poraz mnogo zaboleti Švajcarce koji su se plasirali u osminu finala EP pošto, uz identičan broj bodova (tri), ima bolji međusobni učinak od Italije i Norveške.


Opširnije
Izvor: Sportske NET

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.