EP: Srbija pobedila Luksemburg

Izvor: B92, 11.Jan.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EP: Srbija pobedila Luksemburg



Rukometaši Srbije pobedili su u sredu u gostima ekipu Luksemburga sa 40:23, u trećoj utakmici pretkvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2008. godine.

Rukometaši Srbije su tako upisali drugu pobedu u Drugoj grupi, pošto su prethodno pobedili Izrael na svom terenu.

Naredni meč Srbija će igrati u subotu, kada će dočekati Luksemburg, a potom joj slede dva duela sa Makedonijom, u sredu, 17. i u subotu, 20. januara.

U baraž za plasman na EP plasiraće >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << se dve reprezentacije iz grupe, a protivnike za baraž dobiće žrebom, po završetku pretkvalifikacija.

EP 2008. godine igraće se u Norveškoj. Direktan plasman na EP izborili su zvanični prvak Francuska i organizator Norveška, a na osnovu plasmana na prethodnom EP, Španija, Danska, Hrvatska, Nemačka i Rusija.

Put u baraž za sada su osigurali Slovenija, Island, Ukrajina, Poljska, Češka i Madjarska.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.