EP: Srbija na korak od polufinala!

Izvor: OkRadio.rs, 12.Dec.2012, 10:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EP: Srbija na korak od polufinala!

Srpske rukometašice pobedile su Dansku sa 29:26 (16:14) u 2. kolu četvrtfinalne grupe i tako stigle na korak od plasmana u polufinale šampionata Evrope! Za definitvni prolaz među najbolje četiri selekcije u Evropi Srbiji će biti dovoljan i bod u poslednjem kolu protiv Francuske (četvrtak, 18.10h) Ekipa Saše Boškovića u prvom poluvremenu je dominirala, imala je šest golova prednosti, ali su se Dankinje vratile i početkom drugog poluvremena povele su sa 19:17. Naše rukometašice se ipak nisu predale i furioznim finišem su stigle do velike pobede. Sanja Damnjanović bila je najefikasnija sa osam golova, Svetlana Ognjenović...

Nastavak na OkRadio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Srpske rukometašice: Pokazaćemo Francuskinjama ko smo i šta smo!

Izvor: Sportal.rs, 12.Dec.2012

Ženska rukometna reprezentacija Srbije nalazi se u predvorju raja. Posle velike pobede nad Dankinjama, izabranicama selektora Saše Boškovića dovoljan je i bod u duelu sa Francuskinjama za plasman među četiri najbolje selekcije na Starom Kontinentu.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.