Izvor: Piplmetar.rs, 25.Jan.2024, 07:30

EP

Druga faza takmičenja na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj ulazi u završnu fazu, a danas se igraju mečevi pretposlednjeg kola u Grupi 2.
Slovenija je, prema očekivanju, savladala selekciju Holandije sa 37:34 i tako zadržala teoretske šanse za plasman na jedno od prva dva mesta koja vode u polufinale.
Izuzev u uvodnih nekoliko minuta, reprezentacija Slovenije je sve vreme imala rezultatsku prednist koja je na poluvremeju iznosila i “plus šest“ – 19:13.
Holanđani >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << se nisu predavali, konstantno su “disali za vratom“ rivalu, a najzaslužniji što su do kraja rezultatski držali priključak bio je neverovatni Nils Ferstejnen koji je u ovom meču postigao čak 15 GOLOVA!
Naravno, bio je ubedljivo najefikasniji akter meča, a u pobedničkoj ekipi bili su Cehte, Horžen i Marguč.
Slovenija sada ima četiri boda u Grupi 2, Holanđani su bez bodova, a da li će Slovenci i dalje imati šanse za prolaz u polufinale, biće jasnije posle večer

Opširnije
Izvor: Sportske NET

Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.