ENTONI LJUT NA DENVER ZBOG JOKIĆA: Namerno su to uradili

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jan.2024, 11:12

ENTONI LJUT NA DENVER ZBOG JOKIĆA: Namerno su to uradili

Mislio je da neće doći bolji.

Bivša NBA zvezda Karmelo Entoni nije nimalo srećan zbog toga što su Denver Nagetsi dali da Nikola Jokić nosi dres sa brojem 15. Entoni je među najboljim igračima Nagetsa u istoriji koji su ga draftovali kao trećeg pika prve runde 2003. godine.

Proveo je Entoni osam sezona u Koloradu, ali je u potpunosti pao u senku dostignuća Nikole Jokića koji je sa dva MVP titule, kao i istorijskom NBA titulom praktično rezervisao da Denver >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << povuče broj 15 u njegovu čast kada završi karijeru. Očigledno je toga svestan i Entoni koji je do dolaska Jokića u tim postavio mnoge rekorde franšize i da srpski centar nije stigao u Kolorado, sigurno bi dres sa brojem 15 bio povučen u njegovu čast. Entoni je otišao toliko daleko da tvrdi da je Dnever namerno dao Jokiću upravo broj 15.

 - Bio je to sitničav potez. Nije kao da su birali brojeve već su mu bukvalno dali taj: 'Evo ti 15'. Stavili ste Jokića u središte toga. On nema pojma šta se dešava. Možda bi on rekao: 'E, mogao bih da nosim 15, to je Melov broj'. Mogao ga je nositi da bi odao poštovanje. Ali oni su mu dali 15 kako bi pokušali da izbrišu ono što sam uradio. Znao sam da razmišljam o tome, ali ne mislim više. Šta je trebalo da bude bilo je - rekao je Entoni.

Ipak, Entoni je neopravdano ljut na Denver pošto je pre Jokića broj 15 nosio i Entoni Rendolf od 2012. do 2014. godine, a osim toga broj 15 je Jokić nosio još kao igrač Mege, pa se čini da je više u pitanju nezadovoljstvo što je ENtoni pao totalno u drugi plan kada su Nagetsi u pitanju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.