ENGLEZI GA KRITIKUJU, LAZAR ODGOVORIO: Ja sam Grobar, ne slavim pobedu Zvezde

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Nov.2018, 10:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ENGLEZI GA KRITIKUJU, LAZAR ODGOVORIO: Ja sam Grobar, ne slavim pobedu Zvezde

Morao je da se oglasi.

Navijačima i medijima u Engleskoj nije se dopao gest Lazara Markovića koji je lajkovao jedan status o pobedi Crvene zvezde nad Liverpulom u Ligi šampiona. Marković je i dalje pod ugovorom sa klubom sa Enfilda, pa je morao javno da objasni zašto se odlučio na ovakav potez.

- Dragi ljudi, lajkovao sam fotografiju srpske zastave. Ja sam bivši igrač Partizana i njegov veliki navijač. Tako da je očigledno da nisam mogao da skačem okolo slaveći >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pobedu Crvene zvezde. Naročito ne protiv Liverpula. Hvala svima! - napisao je Marković.

Dear people , I made "like" to the picture with serbian flags. Im an ex Partizan Belgrade player and big supporter. As such obviously I couldn’t jump around celebrating Red Star Belgrade winning the match. Specially not against @LFC . Thank you all!

— Lazar Marković (@LMarkec50) November 7, 2018

Srpski internacionalac nije u planovima menadžera Liverpula  Jirgena Klopa i ove sezone nije licenciran za utakmice Lige šampiona.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitati OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.