ENGLEZ PREPRIČAO IZLAZAK SA MODRIĆEM: Luka je spavao kraj WC šolje! Izbacivač ga je samo stavio na rame i izneo iz toaleta

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Mar.2024, 14:46

ENGLEZ PREPRIČAO IZLAZAK SA MODRIĆEM: Luka je spavao kraj WC šolje! Izbacivač ga je samo stavio na rame i izneo iz toaleta

Događaj od pre 15 godina.

Nekadašnji fudbaler Totenhema Džermejn Dženas (41), otkrio je "pikantan" detalj iz vremena kada za tim iz Londona igrao sa Lukom Modrićem (38). Bilo je to 2008. godine, a hrvatski vezista je tek potpisao ugovor sa "Pevcima".

- Imali smo noćni izlazak i tada smo prvi put mogli da vidimo ko su novi igrači. O, moj Bože... Tu je bio jedan Modrić. Iskreno, svi hrvatski igrači bili su klasa, ali su voleli da popiju. Bili smo u klubu i odjednom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su počeli da me udaraju po ramenu, čak nije bilo ni kasno, oko 22 sata. Govorili su mi da im je potrebna pomoć. Otišao sam u WC i imao sam šta da vidim - prisetio se Dženas.

Otkrio je i kakav prizor je zatekao.

- Luka je tamo spavao kraj WC šolje. "Rolex" mu je odleteo s ruke i morao sam da ga uzmem. Na kraju ga je izbacivač samo stavio na rame i izneo iz toaleta, a svi smo ga odneli kući i stavili u krevet - objasnio je Englez.

Svakako Modrić je potom prestao a takvim živpotom i stigao je da postane jedan od najbiljih fudbalera na svetu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.