EMOTIVNO DO KOSKE: Navijači Vitesea se oprostili od Dejana Čurovića! Ti si superzvezda u raju (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Avg.2019, 09:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EMOTIVNO DO KOSKE: Navijači Vitesea se oprostili od Dejana Čurovića! "Ti si superzvezda u raju" (VIDEO)

Nikada ga neće zaboraviti.

Nekadašnji fudbaler Zemuna, Partizana, Vitesea i Groningena Dejan Čurović preminuo je prošle nedelje u 51. godini života, a navijači Vitesea su se na emotivan način oprostili od svog ljubimca.

Čurović je u Viteseu proveo šest godina i navijačima je ostao u srcu, a da ga nikada neće zaboraviti pokazali su koreografijom na utakmici protiv Zvolea.

- Ti si superzvezda u raju - poručili su navijači holandskog tima. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

DJ, You're a superstar in heaven...

RIP#DejanCurovic #Vitesse #vitpec pic.twitter.com/t8xmV8LJVg

— Het nichtje van... (@HetNichtje) August 16, 2019

Čurović je u dresu Vitesea 47 puta tresao mrežu, a još jedna stvar zbog koje je ostavio neizbrisiv trag je što je bio strelac poslednjeg gola na starom i prvog na novom stadionu kluba.

Vitesse verslaat PEC Zwolle na de pauze en brengt zodoende een mooi eerbetoon aan Dejan Curovic https://t.co/5BudzehAYp pic.twitter.com/zEofBgRR40

— FCUpdate.nl (@FCUpdate_nl) August 16, 2019

Veliki broj navijača je na prvoj domaćoj utakmici Vitesea posle tragične vesti došao u dresovima sa Čurovićevim prezimenom i tako mu odao počast.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.