EMOTIVNI SLOM: Pogledajte reakciju Embida kada je čuo da je pobedio Jokića, prvi mu je prišao Harden (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Maj.2023, 08:06

EMOTIVNI SLOM: Pogledajte reakciju Embida kada je čuo da je pobedio Jokića, prvi mu je prišao Harden (VIDEO)

Ispunio životni san.

Novi MVP NBA lige Džoel Embid odluku o dobijanju prestižnog priznanja je sačekao u suzama. Posle kratke izjave emotivno se slomio, pošto je dobio ovacije saigrača iz Filadelfije.

- Bio je ovo dug put i mnogo napornog rada. Kroz svašta sam prošao, a tu ne mislim samo na košarku. Pričam o svom životu, odakle dolazim, kako sam došao dovde i šta mi je sve trebalo da stignem na voo mesto - rekao je Embid za TNT.

As Seventisiksersa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je propustio poslednja dva meča u plej-ofu zbog povrede kolena, ali je dao čvrsto obećanje.

- Vratiću se!

your 2022-23 @Kia NBA MVP: @JoelEmbiid 🏆#KiaMVP pic.twitter.com/DNqnd5g9EY

— Philadelphia 76ers (@sixers) May 2, 2023

Fialdelfija je u prvom meču polufinalne serije Istočne konferencije savladala Boston 119:115 u gostima i povela sa 1:0 i bez pomoći centra rođenog u Kamerunu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.