EMOTIVNI OPROŠTAJ: Rikardo zaplakao na poslednjem treningu (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jun.2023, 09:40

EMOTIVNI OPROŠTAJ: Rikardo zaplakao na poslednjem treningu (VIDEO)

Karijeru nastavlja u Kataru.

Fudbaler sa Zelenortskih Ostrva Rikardo Gomeš napustio je po drugi put u karijeri Partizan. Iskusni napadač odlazi katarski Al Šamal, a u subotu je odradio poslednji trening u crno-belom dresu.

Po okončanju treninga došlo je i do emotivnih scena, čak i do suza.

- Hvala vam na svemu. Teško mi je da napustim ovaj klub, jer sam napravio svoj život ovde. Bio sam ukupno tri sezone ovde, ali za mene je to delovalo kao da sam 15 >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << godina igrao ovde - rekao je između ostalog Rikardo.

U protekloj sezoni, Rikardo je odigrao 48 mečeva, na kojima je upisao 28 golova i sedam asistencija. On se drugu godinu uzastopno profilisao za glavnu zvezdu crno-belih, ali sada je došlo vreme za drugi rastanak, koji će biti koristan kako za Partizan tako i za Rikarda.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.