EMOTIVNI KANAVARO: Sve što se događa u mojoj zemlji trenutno me ispunjava strahom i bolom!

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Apr.2020, 19:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EMOTIVNI KANAVARO: Sve što se događa u mojoj zemlji trenutno me ispunjava strahom i bolom!

Italijan potcenio koronu.

U Italiji je korona virus odneo veliki broj života. Reči ohrabrenja za svoj narod imao je Fabio Kanavaro. Čovek koji je sa reprezentacijom svoje domovine podigao pehar namenjen prvaku sveta 2006. godine sada trenira kineski Gvangžu i javlja se iz države u kojoj je ova zaraza i počela. On je napisao pismo za čuveni " The players tribune".

- Sve što se događa u mojoj zemlji trenutno me ispunjava strahom i bolom. Ne mogu da opišem koliko >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je užasan osećaj videti Italiju da pati ovako, videti koliko života gubimo svakoga dana. Moje srce je uz sve ljude koji su pogođeni, posebno uz one koji su izgublili nekoga dragog. Želim da skinem kaput medicinskim radnicima koji se trude da sačuvaju koliko god je života moguće. Vi ste pravi heroji koji su potrebni našoj zemlji - započeo je bivši fudbaler Real Madrida, Juventusa....

"Now that we are in the middle of this battle, we must fight it together. And that means bringing out the best versions of ourselves."@fabiocannavaro pens a letter back home to Italy.https://t.co/yhgHQ3hRby

— The Players' Tribune (@PlayersTribune) March 31, 2020

- Ipak, nažalost, realnost je takva da niko od nas nije Supermen. Niko od nas nije imun na virus. I opet mislim da su Italijani mislili da će biti OK kada se pojavila epidemija u Kini. Kao da smo svi mislili: "Dobro, barem neće nas da pogodi". Ja sam prvi to potcenio. Mislio sam na prvu loptu da je to obična prehlada - rekao je Fabio Kanavaro.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.