Izvor: HotSport.rs, 14.Jul.2017, 21:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EMOTIVNI BOGDAN BOGDANOVIĆ: Prelepe reči Željku Obradoviću i saigračima na oproštaju od Fenera (FOTO)

Bogdan Bogdanović, novi član Sakramento Kingsa, emotivnim pismom na Instagramu se oprostio od saigrača, trenera i navijača Fenerbahčea.

Bogdan Bogdanović se posle tri godine i osvojenog svakog mogućeg trofeja ove sezone oprostio od Fenerbahčea.
To je učinio emotivnim tekstom na Instagram profilu, gde se zahvalio svima sa kojima je sarađivao u Istanbulu, uz poseban osvrt na Željka Obradovića.
– Kada sam pre tri godine došao u ovaj klub, >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << nisam ni sanjao da ću biti ovako povezan sa svojim saigračima, timom, navijačima, Istanbulom i Turskom. Naučio sam mnogo o životu i košarci. Naučio sam kako je biti posvećen timu i da je sve moguće ostvariti uz pobednički mentalitet. Došlo je vreme da ostvarim svoje snove u NBA ligi i želeo bih da ovim ‘pismom za oproštaj’ izrazim zahvalnost za sve ljude koji su mi pomogli na ovom putu.
Želim da se zahvalim Fenerovom predsedniku Azizu Jildirimu i čitavom stafu. Oni su zaslužni za najbolje moguće uslove i učinili su sve što je u njihovoj moći da nas učine uspešnim.
I pomoćni treneri zalužuju zahvalnost – Erdem, Iski, Berkaj i Ilker, kao i svi moji saigrači – Pera, Bobi, Ekpe, Điđi, Džejms, Jan, Kalina, Melih, Ahmet, Berk, Ege i Amet Džan.
Posebnu zahvalnost dugujem Bati Zimonjiću za vreme koje je uložio u moj razvoj, kao i Vladi Androiću za sve savete.
Ipak, najveću zahvalnost dugujem čoveku zbog kog sam i došao u Fenerbahče – Željku Obradoviću. Dao mi je šansu i potpunu podršku ne mareći za posledice. Naučio sam od njega mnogo o košarci, ali i životu na kao i van parketa.
Na kraju, navijači Fenerbahčea jesu oni kojima ću takođe večno biti zahvalan. Nikada nisu prestali da podržavaju klub i igrače, čak i u najtežim momentima. Vaša snaga i podrška vodili su nas do svih uspeha. Ovo nije kraj za nas, bićete zauvek deo mene.
Ovo je bila veoma teška odluka za mene, ali je na kraju ovo i prirodni put za moj razvoj i moju karijeru.
Sigurno je samo da sam stekao veliki broj prelepih sećanja i prijatelja za čitav život. Volim vas sve – napisao je Bogdan Bogdanović.
 
A post shared by Bogdan Bogdanovic (@bogdan.bogdanovic13) on Jul 13, 2017 at 11:31pm PDT


The post EMOTIVNI BOGDAN BOGDANOVIĆ: Prelepe reči Željku Obradoviću i saigračima na oproštaju od Fenera (FOTO) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.