EMOTIVAN DOČEK U MADRIDU: Crno-bele sačekalo DOBRO POZNATO LICE! Usledio ZAGRLJAJ sa Željkom (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Maj.2023, 21:11

EMOTIVAN DOČEK U MADRIDU: Crno-bele sačekalo DOBRO POZNATO LICE! Usledio ZAGRLJAJ sa Željkom (FOTO)

Očekuje se spektakl...

Da je košarkaški klub Partizan jedna velika porodica, još jednom je danas dokazano. Oko 13 časova crno-beli su doputovali u Madrid gde će da pokušaju u sredu od 21:00 da dođu do nove pobede protiv Reala i izbore plasman na fajnal-for u Kaunas. A tamo...

U tim Partizana se vraća kapiten Kevin Panter posle suspenzije od dve utakmice, ali će crno-beli da budu oslabljeni za Aleksu Avramovića koji je doživeo tešku povredu u prvom susretu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa Realom u Beogradu.

Plejmejker se posle jednog skoka nezgodno dočekao na parket i tom prilikom polomio šaku leve ruke. Za njega je sezona završena, a opericiju je imao upravo u glavnom gradu Španije.

Tako da je Avramović danas dočekao svoje saigrače prilikom dolaska u Madrid, srdačno se pozdravio sa svima, što je još jedan pokazatelj fenomenalne atmosfere koju je Željko Obradović uspeo da nametne u crno-belom taboru.

Posebno emotivan susret Avramović je doživeo sa svojim trenerom koji ga je zagrlio svestan velikog hendikepa koji ima izostankom pouzdanog igrača.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.