EMBID SE STVARNO PLAŠI JOKIĆA: Isplivao snimak, centar bio u Denveru, ali nije smeo ni da priđe terenu (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Mar.2023, 14:33

EMBID SE STVARNO PLAŠI JOKIĆA: Isplivao snimak, centar bio u Denveru, ali nije smeo ni da priđe terenu (VIDEO)

Četiri godine ne nastupa u ovoj hali.

Pre dve večeri Denver je na svom terenu nadigrao Filadelfiju, a bio je to duel od kog se očekivao spektakl, jer su svi želeli da gledaju direktan okršaj dva glavna kandidata za MVP priznanje, Nikolu Jokića i Džoela Embida.

Srbin se pojavio na terenu i odigrao još jednu maestralnu partiju, te tako nagovestio da ne odustaje od MVP priznanja, dok je igrač 76ersa odlučio da ni ne zaigra..

Navodno, kamerunski centar >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je prijavio povredu lista desne noge, pa nije želeo da rizikuje i igra na meču sa Denverom, a navijači Nagetsa su to iskoristili za sumnju da izbegava da se suoči sa Srbinom.

Činjenica, Embid već četiri godine nije gostovao Nagetsima.

A interesantno će biti tek nakon najnovijeg snimka koji kruži društvenim mrežama.

WAIT EMBIID WAS AT BALL ARENA LAST NIGHT AND REFUSED TO EVEN SIT ON THE BENCH WITH HIS TEAMMATES???? NO WAY 💀pic.twitter.com/kvuZ5omZY3

— LeHuman Rights Abuses 🏆 (only takes Ws) (@LeChina17) March 28, 2023

Otkriveno je da je Kamerunac boravio u Denveru za vreme utakmice i to u dvorani, ali nije sedeo pored terena i bodrio ekipu. Tačnije, na snimcima koji kruže Tviterom, Embid se nalazi u svlačionici i službenim prostorijama ekipe, ali je navodno odbio da sedi na klupi pored terena.

BONUS GALERIJA: Pogledajte kako izgleda Rakel Jakob, devojka golmana Žozea Saa

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.