EM PIJAN, EM NAORUŽAN: Uhapšen UFC šampion

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Mar.2020, 22:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EM PIJAN, EM NAORUŽAN: Uhapšen UFC šampion

Ovo mu je treći put da vozi u alkoholisanom stanju.

Zvezda UFC-a Džon Džons uhapšen je u Novom Meksiku zbog vožnje u pijanom stanju i posedovanja oružja. Policija u Albukerkiju je potvrdila da je Džons uhapšen i pušten u četvrtak.

Poziv organima reda upućen je u jedan čas posle ponoći kada su građani prijavili da su čuli pucnje. Policajci su Džonsa i njegovog suvozča čiji identitet nije poznat zatekli u crnom džipu ispod koje su pronašli flašu alkoholnog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pića. z to je ispod Džonsovog sedišta pronađem pištolj.

UFC's Jon Jones arrested for alleged DWI, negligent use of firearm - ESPN https://t.co/ZYMsk1qvox via @GoogleNews

— This Too Shall Pass / #StayHome (@unlewis) March 26, 2020

Testiranjem je utvrđeno da je Džons imao dvostruko više alkohola u krvi od dozvoljene količine, pa je po treći put uhapšen zbog vožnje u pijanom stanju, a prethodna dva puta je slobode lišen 2012. i 2015. kada je izazvao udes i pobegao sa lica mesta.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Agustina Gandolfo, devojka Lautara Martineza.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.