EL: Real razbio Bamberg pred Zvezdu

Izvor: B92, 20.Dec.2016, 23:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EL: Real razbio Bamberg pred Zvezdu

Košarkaši Real Madrida pobedili su na svom parketu ekipu Bamberga sa 95:72, u meču 13. kola Evrolige.

Španski tim je upisao deveti trijumf i nalazi se na drugom mestu na tabeli iza vodećeg CSKA, dok je nemačkoj ekipi ovo bio deveti poraz.

U narednom kolu već u četvrtak Real gostuje Crvenoj zvezdi, a Bamberg Olimpijakosu.

Dončić je predvodio Real sa 16 poena, šest skokova i pet >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << asistencija, Ljulj je ubacio dva poena manje, uz šest dodavanja, Po 13 poena imali su Trej i Ajon koji je imao i sedam uhvaćenih lopti.

Kod poraženih se istakao Štajger sa 18 poena, sa 15 ga je pratio Tajs, a Lo je meč završio sa 13 poena.

Već osle tri minuta igra ekipa Pabla Lasa je stekla dvocifrenu prednost kada je povla sa 11:0 i ostavila ekipu Bamberga na jednocifrenom broju poena u prvom delu igre (24:9).

U nastavku je razlika samo rasla, pa je na kraju madridski tim ostvario ubedljivu pobedu.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Real demolirao Bamberg pred Zvezdu, a njen navijač je naročito dominirao! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 20.Dec.2016

Košarkaši Reala pobedili su Bamberg sa 95:72 pred duel sa Crvenom zvezdom u hali "Aleksandar Nikolić", u Evroligi...Crveno-beli se nisu dobro proveli protiv Olimpijakosa, a ni Bamberg nije imao šta da traži u Madridu, već posle prve deonice bilo je 24:9. Naročito je briljirao 17-godišnji Luka...

Nastavak na Telegraf.rs...

Barsa šest nedelja bez Perperoglua

Izvor: B92, 21.Dec.2016, 17:51

Krilni igrač Barselone Stratos Perperoglu pauziraće oko šest nedelja zbog povrede prepone. Grčki košarkaš u tekućoj sezoni prosečno beleži 5,5 poena uz 2,5 skokova i 1,1 asistencija po meču u Evroligi,

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.