EL - Pobede Baskonije i Bajerna

Izvor: Sportske.net, 11.Jan.2019, 23:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EL - Pobede Baskonije i Bajerna

Ekipa Dejana Radonjića je uspela da savlada Milano sa 93:87, a ključ pobede je bio u dobroj drugoj četvrtini domaćina.

Tada je domaći tim stekao ozbiljniju prednost od 11 poena razlike, kasnije je u trećoj bilo i +14, a gosti su uspeli nekako da se vrate u meč na par minuta do kraja utakmice kada su prišli na 89:85.

Ipak, Bajern predvođen raspoloženim Jovićem i Đedovićem odbija taj napad.

Jović je imao 14 poena, Lučić 7, a najefikasniji su bili >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Đedović i Lo sa 18 poena.

Na drugoj strani Majk Džejms nije mogao sam, postigao je 29 poena.

Baskonija je zahvaljujući sjajnoj igri u drugom poluvremenu stigla do pobede nad Gran Kanarijom u španskom derbiju od 83:66.

Marselinjo Uertas je bio najbolji igrač na današnjem meču sa 24 poena, Porije je dodao 20. Na drugoj strani Balvin je ubacio 16 poena.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.