EL: Nesrećna Darušafaka u finišu ispustila pobedu protiv Žalgirisa

Izvor: Sportske.net, 19.Dec.2018, 21:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EL: Nesrećna Darušafaka u finišu ispustila pobedu protiv Žalgirisa

U 13. kolu Evrolige, litvanski šampion gostovao je u Istanbulu.

Darušafaka je i nakon 13. kola ostala na samo jednom trijumfu, u "Folksvagen areni" u Istanbulu slavio je Žalgirisa sa 71:75.

Domaćin je na prvi odmor otišao sa četiri poena prednosti, do poluvremena su košarkaši Dačke stekli i šest poena viška.

U trećoj deonici, domaćin uspeva da zadrži prednost, na poslednji odmor otišli su sa četiri poena prednosti.

Usledila >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je rezultatska klackalica, ali se činilo da Darušafaka drži stvari pod kontrolom, sve do poslednjih trenutaka, kada je Vesterman trojkom preokrenuo rezultata u samoj završnici, Darušafaka nije iskoristila naredni napad, pa je bivši plej Partizana sa dva pogođena bacanja rešio pitanje pobednika.

Brendon Dejvis najefikasniji sa 17 poena, pratili su ga Vesterman sa 12, kao i Grigonis i Vajt koji su dodali po 10 poena.

Kod Darušafake, 17 poena Mekaluma, 12 je dodao Dibler, dok je 11 upisao Markel Braun.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Bajern slavio nad Armanijem, ubedljivi Real

Izvor: RTS, 19.Dec.2018

Košarkaši minhenskog Bajerna savladali su kao gosti ekipu Armanija sa 80:78 u meču 13. kola Evrolige. Real je savladao Panatinaikos, Makabi Himki, a Žalgiris bio bolji od Darušafake. . Ekipa koju sa klupe vodi Dejan Radonjić...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.