EL: Makabi pokorio Pirej, Žalgiris lako savladao Bamberg (VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 24.Nov.2016, 22:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EL: Makabi pokorio Pirej, Žalgiris lako savladao Bamberg (VIDEO)

Pored duela Anadolu Efesa i Crvene zvezde za četvrtak su zakazana još četiri duela 9. kola Evrolige.

Posle lošeg starta sezone Makabi polako hvata zalet, a malo iznenađenje tim iz Tel Aviva napravio je trijumfom protiv Olimpijakosa u Atini sa 80:73 (24:20, 20:17, 21:12, 15:24), a pobeda je mogla da bude i ubedljivija da nije došlo do blagog opuštanja u poslednjoj četvrtini.

Pet igrača u pobedničkom >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << timu imalo je dvocifren učinak, najbolji je bio Sili sa 19 poena, a pratio ga je Ajverson sa 14. Na drugoj strani Lodževski je ubacio 15, a Spanulis 14 poena.

Show Time in Tel Aviv. [@MaccabitlvBC]#OLYMTA #7DAYSMagicMoment pic.twitter.com/NYatY3X98Y

U derbiju začelja Žalgiris je dosta lako savladao Brose Bamberg pred svojim navijačima rezultatom 86:72 (18:22, 29:17, 24:16, 15:17) zabeleživši tako treću pobedu i ostatvivši nemački tim na dnu tabele.

Jankunas je sa 23 poena bio nezaustavljiv za odbranu gostujućeg tima, a pratio ha ga Pangos koji je dodao 19. Kod Bamberga bolji od ostalih bili su Tajs sa 15 i Strelnijeks sa 14 poena.

Lukas Lekavicius drives, changes hands, and shots. #7DAYSMagicMoment #ZALBRO pic.twitter.com/JYBDMMHbNz
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

EL: Fener slavio u Milanu, Makabi pokorio Pirej (VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 24.Nov.2016

Pored duela Anadolu Efesa i Crvene zvezde za četvrtak su zakazana još četiri duela 9. kola Evrolige, a favoriti su opravdali tu ulogu. Fenerbahče je trijumfovao u Milanu, Real protiv Uniksa pred svojim navijačima, kao i Žalgiris protiv Bamberga. U derbiju večeri Makabi je iznenađujuće lako osvojio...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.