EL - Lokomotiva na TOP 8 koloseku

Izvor: Sportske.net, 12.Feb.2016, 20:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EL - Lokomotiva na TOP 8 koloseku

Košarkaši Lokomotive Kubanj upisali su petu pobedu u sedmoj utakmici TOP 16 faze čime su zadržali drugo mesto na tabeli grupe "E".

Krasnodarska Lokomotiva Kubanj savladala je Darušafaku 82:58 (19:16, 25:12, 16:12, 22:18) u pretposlednjoj utakmici sedmog kola u grupi "E", pa posle prvog dela TOP 16 faze zauzima drugo mesto na tabeli sa skorom 5-2.

Ruski sastav bio je bolji rival od Darušafake tokom većeg dela meča, a samo je sredinom poslednje deonice gost uspeo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da smanji ubedljivu prednost Lokomotive što nije bitnije uticalo na pitanje pobednika.

Amerikanci Entoni Rendolf sa 18 i Malkom Dilejni sa 16 poena bili su najefikasniji u redovima Lokomotive, dok je na drugoj strani samo Vilbekin uspeo da odigra dobar meč i da postigne 19 poena za turski sastav.

Posle večerašnjeg duela u Krasnodaru Lokomotiva zauzima drugom mesto na tabeli grupe "E" sa skorom 5-2, dok Darušafaka ostaje zakovana za dno tabele sa samo jednom pobedom ostvarenom u duelu sa Crvenom zvezdom Telekom.

Narednu utakmicu u TOP 16 fazi Lokomotiva igra protiv Cedevite na domaćem terenu, dok će Darušafaka ugostiti Unikahu.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

EL: Lokomotiva deklasirala Darušafaku

Izvor: B92, 12.Feb.2016

Ekipa Lokomotive Kuban deklasirala je Darušafaku u sedmom kolu grupe E Top 16 faze Evrolige – 82:58...'Lokosi' su tako zadržali drugo mesto na tabeli sa pet pobeda i dva poraza, ispred Crvene zvezde, dok je turski predstavnik pretrpeo šesti neuspeh...Najbolji u pobedničkom timu bio je Entoni Rendolf...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.