EL: Fenerbahče se osvetio Panatinaikosu za poraz u Atini, Bogdanović najbolji skakač

Izvor: Sportal.rs, 04.Dec.2014, 22:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EL: Fenerbahče se osvetio Panatinaikosu za poraz u Atini, Bogdanović najbolji skakač

Košarkaši Fenerbahčea lako su izašli na kraj sa Panatinaikosom u Istanbulu - 84:62 (18:18, 18:14, 31:16, 17:14), u osmom kolu grupe C Evrolige i tako im se revanširali za poraz u Atini (91:73).

Učenici Željka Obradovića prelomili su meč u trećem periodu u kojem su slavili sa 31:16, dok su gosti iz Grčke parirali Turscima samo u prvoj deonici.

Domaćina u "Ulker sports areni" pred 12.473 navijača >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << predvodio je Endrju Gaudlok sa 18 poena (4/5 za tri), uz tri skoka, te po dve ukradene lopte i asistencije. Pratio ga je Semih Erden sa 14 i sedam skokova, dok je bivši as Partizana i Denvera Jan Veseli postigao 12, uz dva skoka i dve asistencije. Dvocifreni je još bio Riki Hikman sa deset poena, tri skoka, četiri ukradene lopte i dve asistencije.

Srpski reprezentativac Bogdan Bogdanović sa osam skokova bio je najbolji skakač u redovima domaćina, a uz to ubacio je pet poena i imao četiri asisttencije. Njegov kolega iz nacionalnog tima Nemanja Bjelica ubacio je šest poena, uz dva skoka i tri asistencije.

Kod Panatinaikosa jedini dvocifreni sa 20 poena bio je Ej Džej Sloter.

(Foto: Beta/AP)

Nastavak na Sportal.rs...






Povezane vesti

EL: Obradović se osvetio Ivanoviću, Duda pokorio Kaunas

Izvor: Vesti-online.com, 04.Dec.2014

Košarkaši turskog Fenerbahčea pobedili su grčki Panatinaikos sa 84:62 derbiju 8. kola grupe C Evrolige. Najefikasniji u pobedničkoj ekipi bili su Endrju Gaudlok sa 18 i Semih Erden sa 14 poena, dok su bivši košarkaši Partizana Jan Veseli i Bogan Bogdanović postigli 12, odnosno pet poena. Srpski...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.