EL: Alba hvata voz za četvrtfinale!

Izvor: Sportal.rs, 04.Mar.2015, 23:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EL: Alba hvata voz za četvrtfinale!

Košarkaši berlinske Albe upisali su novi, četvrti trijumf u Top 16 fazi. Učenici srpskog stručnjaka Saše Obradovića su u Berlinu, pred 8.567 navijača, savladali Žalgiris sa 80:72 (20:17, 22:20, 20:14, 18:21), u prvom meču 9. kola.

Alba sada ima skor 4/5 i peta je na tabeli grupe E, sa dobrim šansama za plasman u četvrtfinale. Žalgiris je zabeležio šesti poraz, uz tri trijumfa.

U meču u kojem je pravdu delio srpski sudija Milivoje Jovčić, Nemci su od >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << vođstva 8:7 držali kontrolu i na kraju zabeležili trijumf nad ekipom iz Kaunasa.

Briljirao je Redži Reding sa 27 poena, sedam skokova i pet asistencija, Aleks Renfro je ubacio 10, uz osam asistencija i sedam skokova, Marko Banić je postigao 13, a Leon Radošević 12. Kod gostiju najbolji je bio Arturas Milaknis sa 18 poena.

(Foto: MN Press)

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.