EKSPLOZIJA U REGIONU: Potpisao Marko Vujin!

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jul.2020, 09:50

EKSPLOZIJA U REGIONU: Potpisao Marko Vujin!

Srbin ima novi klub.

Srpski rukometaš Marko Vujin (35) potpisao je dvogodišnji ugovor sa Vardarom, objavio je skopski klub.

Zahuktala se bitka za Ligu šampiona u Premijer ligi, i Čelsiju je izuzetno važno današnje (18.30) gostovanje Šefild Junajtedu, koji se bori za Ligu Evrope. Kvota na dvojku je 1,65, a na duplu šansu 1X 2,25. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Šefid Junajted – Čelsi.

Kako se navodi, "desni bek koji ima iza sebe bogatu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << karijeru odabrao je broj 41 na dresu u kojem će nastupati za Vardar 1961".

Iskusni igrač u prestonicu Severne Makedonije dolazi iz Sportinga iz Lisabona, a prethodno je bio zvezda u mađarskom Vespemu i nemačkom Kilu

Za reprezentaciju Srbije odigrao je više 126 utakmica i postigao 489 golova.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.