EKSPERT FSS PRESUDIO: Zna se da li je penal za Zvezdu bio OPRAVDAN ili NE?

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Okt.2018, 22:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EKSPERT FSS PRESUDIO: Zna se da li je penal za Zvezdu bio OPRAVDAN ili NE?

Utakmica u Gornjoj varoši bila je poslednja u 11. kolu Superlige Srbije.

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su Zemun u poslednjoj utakmici 11. kola Superlige Srbije, rezultatom 2:1. Međutim, jedan od detalja o kojem se posebno priča je i penal koji je u prvom poluvremenu dosuđen za crveno-bele. Duel Miljana Vukadinovića i Dušana Jovančića, sudija Srđan Jovanović ocenio je dovoljnim za najstrožu kaznu. Ali, Ebisilio nije bio uspešan sa bele tačke.

O ovom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << detalju, odnosno da li je penal ispravno dosuđen, pričalo se i u pregledu kola na TV Arena Sport. Prema rečima člana Sudijske komisije FSS, Igora Radojičića penal nije trebalo da bude dosuđen.

- Ja ovde kontakt ne vidim. Ovo nije bio penal. Igrač svojom desnom udara u svoju levu nogu - kazao je Radojičić, a zatim posle konstatacije novinara da Jovančić nije sklon simuliranju nastavio.

- Ne kažem da je simuliranje. Možda je izgubio ravnotežu. Ali kontakta nema, pa nema ni prekršaja. Vidi se i da sudija ne svira istog sekunda. I kod njega je postojala dilema. Nije imao mnogo vremena, a možda je i znao da Jovančić nije sklon simuliranju. Možda je tada pomislio da nije video najbolje. Ali nije trebalo da dosudi - rekao je Radojičić.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Pratite nas i na Instagram profilu SrbijaDanas.com.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.