EKSKLUZIVNO ZA SD: Banjac PROGOVORIO o dolasku u Zvezdu (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Maj.2020, 16:04

EKSKLUZIVNO ZA SD: Banjac PROGOVORIO o dolasku u Zvezdu (VIDEO)

Transfer pred realizacijom.

Crvena zvezda je u Inđiji "kaparisala" prvo pojačanje za narednu sezonu. Kako smo već pisali (pročitajte OVDE), vezista zeleno-belih Mihajlo Banjac nalazi se pred promocijom na Marakani, a uskoro bi trebalo da se ozvaniči prvi transfer u Ljutice Bogdana.

Mladi fudbaler je sjajnim partijama do prekida sezone izazvao pažnju crveno-belih, a još od malih nogu sanja da obuče dres srpskog šampiona.

- Sigurno da je ovo velika >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << čast da dobijete poziv od Crvene zvezde. Mislim da je to san svakog deteta koji se bavi ovim sportom, da zaigra na najvećem srpskom stadionu, u crveno-belom dresu. Isto tako igranje za Zvezdu je veliki izazov, ali spreman sam da se suočim sa njim - rekao je ekskluzivno za Srbiju Danas 21-godišnji vezista Inđije Mihajlo Banjac.

Ukoliko se transfer ne realizuje u junu, Banjac kome ugovor sa zeleno-belima ističe na kraju godine, u decembru će i zvanično postati deo Crvene zvezde i staviti se na raspolaganje treneru Dejanu Stankoviću.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.