EKSKLUZIVNO: Krstić u CSKA za 8,8 miliona dolara!

Izvor: Sportski Žurnal, 10.Jun.2011, 22:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EKSKLUZIVNO: Krstić u CSKA za 8,8 miliona dolara!

Kako navode evropski mediji, Nenad Krstić je prihvatio basnoslovnu ponudu CSKA vrednu 8,8 miliona dolara za sledeće dve sezone!

Srspki reprezentativac će zvanično postati član Armejaca krajem meseca kada mu istekne ugovor sa Bostonom, a to će mu biti drugi put da igra za neki ruski klub pošto je 2008. godine branio boje Trijumfa.
Ipak, Andrej Vatutin, predsednik CSKA, odbio je da daje bilo kakve izjave povodom prelaska Krstića u redove CSKA:
- Dobro znate da Uprava CSKA ne komentariše glasine i ne priča o transferima pre završetka sezone – jasan je prvi čovek Armejaca.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Grafite otišao u Emirate

Izvor: Sportski Žurnal, 11.Jun.2011, 11:45

Brazilski napadač Grafite napustiće ovog leta Volfsburg i potpisati ugovor za Al–Ahli iz Dubaija, javili su mediji u Nemačkoj.. . Iako ima važeći ugovor sa Vukovima na još godinu dana, centarfor je potpisao dvogodišnji ugovor za klub iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, koji će za njegovu „slobodu”...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Grafite napušta Volfsburg

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Jun.2011

MINHEN -..Brazilski napadač Grafite napustiće ovog leta Volfsburg i potpisati ugovor za Al-Ahli iz Dubaija, javili su mediji u Nemačkoj...Iako ima važeći ugovor sa Volfsburgom na još godinu dana, tamnoputi napadač je potpisao dvogodišnji ugovor za klub iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, koji će...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.