EK: Srpski šampion traži prvu pobedu u eliminacionom meču

Izvor: Sportal.rs, 12.Nov.2014, 09:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EK: Srpski šampion traži prvu pobedu u eliminacionom meču

Košarkaši Partizana NIS od 18.00 sati igraju u hali “Pionir” protiv rumunskog Asesofta, utakmicu petog kola grupe E Istočne konferencije Evrokupa. Trener crno-belih Duško Vujošević rekao je da je predstojeća utakmica protiv rumunskog Asesofta u Evrokupu eliminaciona i da njegova ekipa mora da je dobije ako želi da ostane u trci za plasman u drugu fazu tog takmičenja.

- Čeka nas protivnik koga moramo da dobijemo, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << ako želimo da ostanemo u trci za sledeći krug, a želimo. U pitanju je vrlo kvalitetna ekipa, biće potrebno da uložimo najbolje od sebe ako hoćemo da dobijemo ovaj meč, a hoćemo. Naša forma raste, mislim da će se u sredu nastaviti trend porasta forme i da ćemo pobediti. Publika nam mnogo znači i voleo bih da nas i ovog puta podrži - rekao je Vujošević uoči meča.

Partizan je u prve četiri utakmice pretrpeo sva četiri poraza, a Asesoft ima tri pobede i poraz. Upitan da li je razmišljao koliko je njegovoj ekipi potrebno za prolaz u drugu fazu, Vujošević je rekao da se time nije bavio.

- Nisam pravio matematiku tog tipa, jedina šansa da se plasiramo u drugu fazu jeste da dobijemo sledećeg protivnika. Ova utakmica jeste eliminaciona - podvukao je Vujošević i dodao da će Milan Mačvan biti u sastavu ekipe, ali da nije potpuno spreman.

(Foto: MN Press)

Nastavak na Sportal.rs...






Povezane vesti

EVROKUP: Partizan u jurišu na prvu pobedu

Izvor: HotSport.rs, 12.Nov.2014

Košarkaši Partizana večeras od 18:00 sati, u dvorani Pionir, odigraće svoj meč petog kola Evrokupa sa ekipom Asefolta.. Četa Duška Vujoševića, kao što je poznato, u dosadašnji četiri meča na evro-sceni ima identičan broj poraza. Mlada ekipa crno-belih igra jednako loše kako u regionalnoj...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.