EK - Rutinske pobede Lokomotive i Valensije

Izvor: Sportske.net, 02.Okt.2018, 23:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EK - Rutinske pobede Lokomotive i Valensije

Nisu imali problema favoriti za osvajanje Evrokupa na startu takmičenja. Prošlosezonski finalista slavio u Poljskoj, vicešampion iz sezone 2016/17 lako izašao na kraj sa Asvelom.

Prošlosezonski finalista i jedan od glavnih favorita za osvajanje Evrokupa u novoj sezoni lako je izašao na kraj sa Aseko Prokomom u Poljskoj.

Konačan rezultat meča (80:73) ne oslikava na najbolji način kako se razvijala utakmica, a činjenica je da je tim Saše Obradovića imao više >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << od igre tokom većeg dela susreta.

Ruski sastav predvodio je Ajzea Vajthed sa 17 poena i 6 skokova, a dobre partije prikazali su još Mateuš Pontika (13 pts, 4 sk, 2 as), Dmitri Hvostov (12 pts, 3 as) i Mustafa Fal (12 pts, 5 sk).

Večeras je odigrana prva utakmica u grupi u kojoj će se ove sezone takmičiti i naš Partizan.

Valensija je bez problema stigla do pobede u duelu sa Asvelom (84:62) i tako opravdala ulogu favorita u ovom susretu ali i u čitavoj Grupi C.

Vil Tomas (16 pts, 3 sk) i Bojan Dubeljivić (14 pts, 6 sk, 4 as) bili su najefikasniji u španskom timu, a u redovima Asvela istakli su se Čarls Kahudi (13 pts, 6 sk) i Miro Bilan (12 pts, 7 sk).

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.