EK - Pobede Asvela i Albe

Izvor: Sportske.net, 11.Jan.2018, 00:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EK - Pobede Asvela i Albe

Drugo kolo Top 16 faze kompletirano novim pobedama ekipa koje su igrale na domaćem terenu.

Sedam utakmica odigrano je danas u sklopu drugog kola Top 16 faze Evrokupa, a samo je u Zagrebu uspeo da slavi gostujući sastav.

Kolo su pobedama kompletirale ekipe Asvela i Albe koje su na svom terenu bile bolje od Ređo Emilije i Galatasaraja.

Partizanov rival iz prvog dela takmičenja savladao je u Berlinu ekipu Galatasaraja rezultatom 95:62 (24:13, 20:21, 23:13, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << 28:15) i tako stigao do prve pobede u Grupi E.

Albu je do prve pobede u drugoj fazi takmičenja predvodio Luk Sikma sa 25 poena, 7 skokova i 4 asistencije, a pratio ga je Marius Grigonis sa 18 poena i 4 asistencije.

U ekipi Galatasaraja samo je Skoti Hopson ostvario dvocifreni poenterski učinak (11 pts).

Asvel je takođe upisao prvi trijumf u Top 16 fazi. Klub iz Liona slavio je na domaćem terenu protiv Ređo Emilije rezultatom 68:64.

Evo kako izgleda poredak u grupama posle drugog kola:

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

EL - Kalates srušio Barsu, Musli sjajan u porazu Bamberga

Izvor: Sportske.net, 11.Jan.2018

Košarkaši Panatinaikosa revanširali su se Barseloni za ubedljiv poraz sa početka sezone. Dejan Musli odličan u porazu Brose Basketa...Panatinaikos je u evropskom klasiku savladao ekipu Barselone rezultatom 84:75 (17:19, 19:15, 18:14, 30:27) i tako uspeo da se revanšira Kataloncima za ubedljiv poraz...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.