EK: Dočekali su Partizan cvećem, još da ga isprate sa dva boda u koferu za Beograd

Izvor: Sportal.rs, 26.Nov.2014, 10:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EK: Dočekali su Partizan cvećem, još da ga isprate sa dva boda u koferu za Beograd

Koašrkaši Partizana NIS polako zagrevaju motore. U njima ne baš uobičajenoj situaciji i takmičenju u Evrokupu nisu dobro startovali, kao ni u ABA ligi, ali kako sezona odmiče forma postepeno raste kod izabranika Duška Vujoševića. Meč sa Banvitom u Turskoj (18h Arena), dolazi kada crno-beli imaju četiri pobede u prethodnih pet mečeva, ali da su mogli da biraju šesti sigurno ne bi igrali protiv jednog od najboljih timova grupe u gostima. Biklo kako bilo, iz kože se ne može. Bandirm nije >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << neosvojim, iako je veoma dobar tim, međutim, pravio je Partizan i veća čuda.

- - Banvit je kvalitetan protivnik. Atipična je ekipa za to područje, koja se godinama drži svog sistema i rada. Imaju našeg trenera Zorana Lukića, koji je nastavio sa takvim načinom rada. Već nekoliko sezona imaju u ekipi iste strance, što govori o kakvim se ličnostima radi – rekao je trener Partizana i dodao da turski tim poseduje kako timski tako i individualni kvalitet.

- U Beogradu su pokazali da poseduju kvalitet.  Mi idemo da pružimo maksimum i to je naš jedini imperativ. U fazi smo podizanja forme, imamo još slabosti u igri, ali radimo na tome. Banvit je apsolutni favorit, ali to nas neće blokirati nego obavezati da damo najbolje od sebe.

Domaćin se potrudio zbog poznatih tragičnih događaja prethodnih dana da ugosti srpskog prvaka na maksimalnom nivou. Generalni sekretar Košarkaškog saveza Turske Đelal Arisan je dočekao trenera Vujoševića i sportskog direktora Dragana Todorića sa cvećem. Policija maksimalno vodi računa o bezbednosti Partizana tokom boravka u Turskoj.

EK, grupa E:

Crveni Oktobar - Hapoel 17

Banvit - Partizan 18

Lijetuvos Ritas - Asesoft 18

Tabela. Lijetuvos RItas 11, Banvit 11, Asesoft 9, Crveni Oktobar 9, Hapoel 7, Partizan 7.

(Foto: MN Press)

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.